iDEAL Bancontact VISA MasterCard      Snelle levering - Goede service - Lage prijzen

Beste bezoeker,

Nandu Software houdt een beetje vakantie. Een beetje. Tijdens onze vakantie is de telefonische klantenservice gesloten.

Om het voor u makkelijk te houden kunt u wel gewoon bestellingen plaatsen via de website, en licenties die op voorraad zijn worden ook gewoon automatisch geleverd. Emails die u aan ons stuurt zullen ook gewoon beantwoord worden, maar dat kan soms iets langer duren dan u van ons gewend bent. Na onze vakantie gaat de telefoon weer aan en staan we u weer graag te woord!

Vriendelijke groet,

Nandu Software

Microsoft Office 365 Personal

Voorraad
Levertijd 1 minuut
Bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access
Voor 1 persoon
Periode 1 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie

Normale prijs: € 69,00

Bij ons: Excl. BTW: € 37,98 Incl. BTW: € 45,95

Productbeschrijving

Details

Microsoft Office 365 voor persoonlijk gebruik
Met Office 365 koopt u Microsoft Office voor een specifieke periode. Office 365 Personal is een abonnement voor 1 persoon voor 1 jaar. Office mag hiermee op al uw apparaten worden geïnstalleerd. In de geïnstalleerde software kan een gebruiker zich aanmelden, de software wordt hiermee verbonden met het Office-account. Een gebruiker kan op maximaal 5 apparaten tegelijk zijn aangemeld. Als een gebruiker zich op een apparaat afmeldt, kan deze zich op een ander apparaat aanmelden. Office 365 Personal kan op één apparaat tegelijk worden gebruikt.

In het kort:
Periode: 1 jaar
Aantal personen: 1
Aantal installaties: onbeperkt
Aantal aanmeldingen: 5
Tegelijk te gebruiken: 1

Na afloop van het jaar kunt u zelf beslissen of u deze periode wilt verlengen, het wordt dus niet automatisch verlengd!

Alle Office-programma’s worden volledig geïnstalleerd op uw computer, u kunt het na installatie dus ook gebruiken zonder internetverbinding. U kunt het later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van een nieuwe computer. U heeft altijd recht op de meest recente versie van de programma’s, dus u kunt gratis upgraden als er een nieuwe versie verschijnt gedurende de abonnementsperiode. Bovendien beschikt u over 1000 GB online opslag en 60 Skype-wereldminuten per maand.

Abonnement verlengen of overstappen
U kunt met dit product ook uw huidige Office 365 licentie met 1 jaar verlengen, dat is een zeer eenvoudig proces waarbij software niet opnieuw geïnstalleerd hoeft te worden. Het nieuwe jaarabonnement zal automatisch aansluiten op het lopende abonnement. U raakt dus geen abonnementstijd kwijt!

Het is mogelijk een 365 Home-abonnement te verlengen naar een 365 Personal-abonnement. De resterende looptijd van Home wordt dan echter direct omgezet naar Personal, dus mogelijk wilt u daar liever mee wachten tot het Home-abonnement volledig is afgelopen.

Taal
Tijdens de installatie kunt u kiezen voor alle talen die door Microsoft worden aangeboden. U kunt dus bijvoorbeeld kiezen uit Nederlands, Engels, Frans, Duits of Spaans. Het is mogelijk om de spellingscontrole in een afwijkende taal aan te zetten.

SYSTEEMVEREISTEN

1. Access en Publisher zijn alleen beschikbaar op Windows PCs.

2. Op Windows 10 en de drie meest recente versies van MacOS zal Office 2019 worden geïnstalleerd. Op oudere MacOS X (vanaf 10.10) en Windows 7 en 8 zal Office 2016 worden geïnstalleerd (zie systeemeisen bij punt 3).

3. Bekijk de volledige systeemeisen op de website van Microsoft.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 1 minuut
Bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access
Voor 1 persoon
Periode 1 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie