iDEAL Bancontact VISA MasterCard      Snelle levering - Goede service - Lage prijzen

Beste bezoeker,

Nandu Software houdt een beetje vakantie. Een beetje. Tijdens onze vakantie is de telefonische klantenservice gesloten.

Om het voor u makkelijk te houden kunt u wel gewoon bestellingen plaatsen via de website, en licenties die op voorraad zijn worden ook gewoon automatisch geleverd. Emails die u aan ons stuurt zullen ook gewoon beantwoord worden, maar dat kan soms iets langer duren dan u van ons gewend bent. Na onze vakantie gaat de telefoon weer aan en staan we u weer graag te woord!

Vriendelijke groet,

Nandu Software
McAfee banner

Office 365 voor bedrijven


Office 365 cloud

Office 365 is een abonnement op de verschillende Office-applicaties. Een abonnement sluit u af per gebruiker, elke gebruiker kan hiermee de software op maar liefst 5 apparaten installeren! Dus de desktop op kantoor, de laptop voor onderweg en de tablet voor vergaderingen kunnen hiermee van Office worden voorzien.

Levering, jaar- en maandabonnementen

Op onze website bieden wij standaard jaarabonnementen via een ESD-levering. De levertijd vindt u bij het product. Voor bedrijven vanaf 6 werknemers zijn er ook mogelijkheden voor leveringen in MOLP of CSP, daarop kunnen wij ook mooie kortingen bieden. Bedrijven vanaf 10 werknemers kunnen tevens kiezen voor doorlopende maandabonnementen, hiermee geniet u van maximale flexibiliteit en kunt u makkelijk tijdelijke licenties aanschaffen voor bijvoorbeeld stagiaires en de hoeveelheid licenties makkelijk aanpassen aan de groei van uw bedrijf. Neem daarvoor contact op voor advies en een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via info@nandusoftware.eu of (+31) 085-4019217.

Bekijk ook: overzichtspagina Office 365 abonnementen

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina