iDEAL Bancontact VISA MasterCard      Snelle levering - Goede service - Lage prijzen

Beste bezoeker,

Nandu Software houdt een beetje vakantie. Een beetje. Tijdens onze vakantie is de telefonische klantenservice gesloten.

Om het voor u makkelijk te houden kunt u wel gewoon bestellingen plaatsen via de website, en licenties die op voorraad zijn worden ook gewoon automatisch geleverd. Emails die u aan ons stuurt zullen ook gewoon beantwoord worden, maar dat kan soms iets langer duren dan u van ons gewend bent. Na onze vakantie gaat de telefoon weer aan en staan we u weer graag te woord!

Vriendelijke groet,

Nandu Software
B2B


OfferteEen aantal Office-pakketten kunt u bij Nandu Software direct bestellen en direct downloaden zodat u direct aan het werk kunt. Zie hiertoe onderstaande tabel. Wilt u een pakket voor 10 of meer gebruikers of één van de pakketten uit de laatste kolom? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via info@nandusoftware.eu of (+31) 085-4019217.


Zakelijke Office 365-abonnementen
Voor bedrijven en zelfstandigen heeft Microsoft nieuwe Office 365 abonnementen. Bekijk hier het Overzicht van de mogelijkheden met Office 365 Business.


Zakelijk bestellenUiteraard kunt u ook als bedrijf bestellen bij Nandu Software. U kunt hiertoe op de normale wijze een bestelling plaatsen via onze webshop. Wilt u graag op rekening bestellen? Neem dan even contact met ons op.


Intracommunautaire BTWBedrijven uit EU-landen anders dan Nederland hoeven in Nederland geen BTW af te dragen. Als u op de afrekenpagina uw BTW-nummer ingeeft kunt u uw bestelling direct exclusief BTW afrekenen. Uiteraard ontvangt u een correcte factuur.