over ons banner

Nandu Software logo

Over Nandu SoftwareNandu Software maakt het aanschaffen van eenvoudiger en goedkoper, en dat is nodig ook. We zien snelle technologische ontwikkelingen, alles gaat sneller en flitsender, termen als Cloud, Big Data en Drones vliegen je om de oren. Maar de ontwikkeling in de aanbieding en levering van software is minder ver gevorderd dan menigeen denkt.

Nandu Software heeft besloten om dit aan te pakken. Met onze nieuwe website gaat het kopen van software sneller en gemakkelijker dan ooit. Wij helpen bedrijven en consumenten door alle informatie die nodig is overzichtelijk aan te bieden. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Door ons automatische leversysteem hebben wij de periode tussen het afronden van de betaling en het versturen van de software weten te verkleinen tot minder dan één minuut. Na levering wordt u begeleid door het download- en installatieproces. Hierdoor kunt u al na 15 minuten aan de slag met uw nieuwe software!


De nandoenandoe De nandoe (Guaraní (taal): nandu) is een grote loopvogel die in het wild voorkomt in Zuid-Amerika. De nandoe is verre familie van de emoe en de struisvogel, maar steekt in tegenstelling tot zijn Australische en Afrikaanse neven nooit zijn kop in het zand! De nandoe is een fiere vogel, stelt zich bescheidener op dan een pauw, maar is minstens net zo trots. De nandoe is een vriendelijke vogel en is daarom een populair dier op kinderboerderijen.


Nandu Software

Serata Software BV
Hoogte Kadijk 21-3
1018BE Amsterdam

Email: info@nandusoftware.eu
Tel. NL: (+31) 085 – 40 19 217
Tel. BE: (+32) 02 - 808 66 76Service, kwaliteit en garantieWij hebben service hoog in het vaandel staan. De medewerkers van Nandu Software zijn zelf ook consumenten, dus we weten hoe belangrijk het is om zorgvuldig met onze klanten om te gaan. Het is daarom belangrijk om te weten: Nandu Software verkoopt nooit illegale of gebruikte (refurbished) software!
Gelukkig zijn onze klanten ook tevreden, op de onafhankelijke beoordelingswebsite KiyOh.nl kunt u zien wat klanten denken over onze service, uiteraard nodigen wij u van harte uit om ook een beoordeling te schrijven. Wij streven continu naar verbetering en zijn daarom ook benieuwd naar uw mening.


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Onlangs hebben wij ook het keurmerk gekregen van de Stichting WebwinkelKeur. Webwinkel Keur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en u kunt uw ervaringen met een webwinkel delen. Omdat Nandu Software zelf de hoogste standaarden hanteert werd onze webshop direct goedgekeurd voor dit keurmerk.