Service, kwaliteit en garantie


Klanten beoordelen ons met een 9,2
Wij hebben service hoog in het vaandel staan. De medewerkers van Nandu Software zijn zelf ook consumenten, dus we weten hoe belangrijk het is om zorgvuldig met onze klanten om te gaan.

Webshop keurmerk Webshop Keurmerk hanteert strenge eisen waar webwinkels aan moeten voldoen. uiteraard voldoet Nandu Software en inmiddels dragen wij al ruim 5 jaar dit kerumerk met trots.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk Één is geen zegt men wel eens, dus zijn ook al 5 jaar aangesloten bij Webwinkel Keur. Een axtra garantie op onze kwaliteit en service.

WMicrosoft Partner Logo Al vanaf onze start staan wij voor kwaliteit. Wij leveren wat wij beloven. Wij verkopen nooit tweedehands, refurbished of Chinese licenties. Wij zijn er dan ook trots op dat wij officieel partenr van Microsoft zijn sinds 2015.

SketchUp Authorized reseller Uitgever Trimble en de Nederlandse distributeur hanteren strikte normen voor de wederverkopers van SketchUp. Nandu Software werkt hard om alle normen te voldoen, en dit is beloond door Trimble SketchUp met Authorized Reseller status.

Adobe Certified Reseller Certified betekent gecertificeerd, en dat zijn wij! De benodigde diploma's zijn behaald om de onszelf Certified Reseller van Adobe te mogen noemen!

Over Nandu SoftwareNandu Software maakt het aanschaffen van eenvoudiger en goedkoper, en dat is nodig ook. We zien snelle technologische ontwikkelingen, alles gaat sneller en flitsender, termen als Cloud, Big Data en Drones vliegen je om de oren. Maar de ontwikkeling in de aanbieding en levering van software is minder ver gevorderd dan menigeen denkt.

Nandu Software heeft besloten om dit aan te pakken. Met onze nieuwe website gaat het kopen van software sneller en gemakkelijker dan ooit. Wij helpen bedrijven en consumenten door alle informatie die nodig is overzichtelijk aan te bieden. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Door ons automatische leversysteem hebben wij de periode tussen het afronden van de betaling en het versturen van de software weten te verkleinen tot minder dan één minuut. Na levering wordt u begeleid door het download- en installatieproces. Hierdoor kunt u al na 15 minuten aan de slag met uw nieuwe software!


De nandoenandoe De nandoe (Guaraní (taal): nandu) is een grote loopvogel die in het wild voorkomt in Zuid-Amerika. De nandoe is verre familie van de emoe en de struisvogel, maar steekt in tegenstelling tot zijn Australische en Afrikaanse neven nooit zijn kop in het zand! De nandoe is een fiere vogel, stelt zich bescheidener op dan een pauw, maar is minstens net zo trots. De nandoe is een vriendelijke vogel en is daarom een populair dier op kinderboerderijen.