Microsoft 365 Family (oude naam: Office 365 Home Premium)

Voorraad
Levertijd 1 minuut
Bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access
Voor 6 personen
Periode 1 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie

Normale prijs: € 99,00

Bij ons: Excl. BTW: € 54,50 Incl. BTW: € 65,95

Productbeschrijving

Details

Office 365 voor Thuisgebruik Premium
Met Office 365 koopt u Microsoft Office voor een specifieke periode. Office 365 Home Premium is een abonnement voor maximaal 6 personen voor 1 jaar. Elke gebruiker kan hiermee de nieuwste versie van Office installeren op een onbeperkt aantal apparaten (PC, Mac, tablet, telefoon). Elke gebruiker kan op maximaal 5 apparaten zijn aangegemeld, en het op één apparaat tegelijk gebruiken.

In het kort:
Periode: 1 jaar
Aantal personen: max. 6
Aantal installaties: onbeperkt
Aantal aanmeldingen per gebruiker: 5
Tegelijk te gebruiken per gebruiker: 1

Na afloop van het jaarabonnement kunt u zelf beslissen of u deze periode wilt verlengen, het wordt dus niet automatisch verlengd. Alle Office-programma’s worden volledig geïnstalleerd op uw computer, u kunt het na installatie dus ook gebruiken zonder internetverbinding. U kunt het later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van een nieuwe computer. U heeft altijd recht op de meest recente versie van de programma’s, dus u kunt gratis upgraden als er een nieuwe versie verschijnt gedurende de abonnementsperiode. Bovendien beschikt u per gebruiker ook over 1000 GB online opslag en 60 Skype-wereldminuten per maand.

Abonnement verlengen of overstappen
U kunt met dit product ook uw huidige Office 365 licentie met 1 jaar verlengen, ook als u nu een ander Office 365-abonnement heeft, bijvoorbeeld Office 365 Personal.

Taal
Tijdens de installatie kunt u kiezen voor alle talen die door Microsoft worden aangeboden. U kunt dus bijvoorbeeld kiezen uit Nederlands, Engels, Frans, Duits of Spaans. Het is mogelijk om de spellingscontrole in een afwijkende taal aan te zetten.

SYSTEEMVEREISTEN

Access en Publisher zijn alleen beschikbaar op Windows PCs.

Computer en processor
Windows OS: 1,6 GHz of sneller, dual-core
macOS: Intel-processor

Geheugen
Windows OS: 4 GB RAM; 2 GB RAM (32-bits)
macOS: 4 GB RAM

Harde schijf
Windows OS: 4 GB beschikbare schijfruimte
macOS: 10 GB beschikbare schijfruimte; HFS+ hardeschijfindeling (ook wel macOS Extended of APFS genoemd). Voor updates kan in de loop der tijd extra opslagruimte vereist zijn.

Beeldscherm
Windows OS: Schermresolutie van 1280 x 768 (32-bits vereist hardwareversnelling voor 4K en hoger)
macOS: Schermresolutie van 1280 × 800

Grafische weergave
Windows OS: Voor grafische hardwareversnelling is DirectX 9 of hoger vereist, met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10 (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update).
macOS: Geen vereisten voor grafische weergave.

Besturingssysteem
Windows OS: Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 of Windows Server 2008 R2
macOS: Een van de drie meest recente versies van macOS. Wanneer er een nieuwe belangrijke versie van macOS uitkomt, de macOS en de vorige twee versies.

Gebruik de nieuwste build van een hierboven genoemd besturingssysteem voor een optimale ervaring. De productfunctionaliteit en functiebeschikbaarheid kunnen variëren op oudere systemen (zoek naar Microsoftlevenscyclusbeleid).

Browser
De huidige versie van Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Chrome of Firefox.

.NET-versie
Windows OS: Voor sommige functies moet .NET 3.5 of 4.6 of hoger ook zijn geïnstalleerd.

Overig
• Voor internetfunctionaliteit is een internetverbinding vereist. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.
• Voor multi-touchfunctionaliteit is een aanraakapparaat vereist, maar alle functies kunnen ook met een toetsenbord, muis of ander standaardinvoerapparaat worden uitgevoerd. Touchfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10 of Windows 8.1.
• De productfunctionaliteit en grafische weergave zijn afhankelijk van je systeemconfiguratie. Voor een aantal functies is een aanvullende of geavanceerde hardware- of serververbinding vereist.
• Voor licentietoewijzing en toegang tot services is een Microsoft- of organisatieaccount vereist.
• Voor Skype zijn een standaardlaptopcamera of USB 2.0-videocamera, een microfoon en een apparaat voor geluidsuitvoer vereist om de volledige reeks belfuncties te kunnen gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 1 minuut
Bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access
Voor 6 personen
Periode 1 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie