F-Secure Internet Security (5-PC 1 jaar)
F-Secure Internet Security (5-PC 1 jaar)

F-Secure Internet Security (5-PC 1 jaar)

SKU
460019
Voorraad
Levertijd 1/2 werkdag
Aanbiedingsprijs € 89,95 € 74,34 Bij F-Secure € 99,90
-
+
Productbeschrijving
Voor 5 PC's
Periode 1 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
F-Secure Internet Security (5-PC 1 jaar)
Dankzij de onderscheiden bescherming van F-Secure Internet Security kunt u uw computer zorgeloos gebruiken om te surfen op internet, online te winkelen en te internetbankieren. F-Secure Internet Security beschermt u en uw pc's automatisch tegen malware, hackers en identiteitsdiefstal. Wanneer u online bent, worden uw banktransacties beveiligd met Banking Protection en kunt u beslissen welke inhoud uw kinderen kunnen zien.
Virusbescherming
Browsing protection
Snelle en efficiënte beveiliging
Familiebeveiliging

Licentie
Deze licentie is voor 5 PC voor 1 jaar. Deze kan worden gebruikt voor een nieuw abonnement, en voor het verlengen van een lopend abonnement. Gedurende de abonnementsperiode heeft u altijd recht op de nieuwste versie van de software.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Talen
Tijdens de installatie kunt u kiezen voor alle talen die door de fabrikant worden aangeboden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Nederlands en Engels.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant. Zie F-Secure's website.

Systeemvereisten

Platformen: Windows 10, 8.1, 7 (Service Pack 1)
Processor: Intel Pentium 4 of hoger
Geheugen: 1 GB of meer
Schijfruimte: 1,2 GB vrije schijfruimte
Internetverbinding om uw abonnement te valideren en updates te ontvangen. Het systeem moet voldoen aan de minimumsysteemvereisten voor Windows zoals aangegeven door Microsoft. ARM-gebaseerde tablets worden niet ondersteund.