Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business
Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business

Microsoft Office voor Mac 2011 Home & Business

SKU
MACHB
Levertijd Op aanvraag
Aanbiedingsprijs € 199,95 € 165,25 € 269,00
  • Koop 2 voor € 194,95 € 161,12 en bespaar 3%
Op aanvraag
Productbeschrijving
Bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook
Voor 1 Mac
Periode Ongelimiteerd
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
Extra 15 GB online opslag met OneDrive
Wat koopt u?
U koopt een licentie voor dit programma voor één Mac voor onbepaalde tijd (voor altijd). U betaalt eenmalig en kunt het zonder verdere abonnementskosten altijd blijven gebruiken. U kunt het programma later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van uw nieuwe computer.

Installatie en Backup
U ontvangt een unieke licentiecode, deze registreert u vervolgens zelf op uw eigen naam bij fabrikant Microsoft. Hierna kunt u de programma’s downloaden en installeren. Omdat de code is geregistreerd kunt u altijd het programma opnieuw downloaden en installeren, ook op een nieuwe computer. Een backup maken is dus niet nodig. Indien u toch graag een backup-cd wilt hebben kunt u deze zelf branden.

CD-rom of DVD
Microsoft Office en de afzonderlijke progamma's zijn helemaal niet meer verkrijgbaar op CD-rom of DVD. Er zijn pakketten beschikbaar, maar die bevatten slechts een activatiecode en downloadinstructies. Wij zullen u deze per email toesturen.

Taal
Tijdens de installatie kunt u kiezen voor alle talen die door Microsoft worden aangeboden. U kunt dus bijvoorbeeld kiezen uit Nederlands, Engels, Frans, Duits of Spaans. Het is mogelijk om de spellingscontrole in een afwijkende taal aan te zetten.

* SYSTEEMVEREISTEN

Een Mac-computer met een Intel-processor
Mac OS X versie 10.5.8 (of een latere versie)
1 gigabyte (GB) of meer geheugen (RAM)
2,5 GB vrije ruimte op de vaste schijf
HFS+ vasteschijfindeling (ook wel Mac OS Extended of HFS Plus genoemd)
Monitor met een resolutie van 1280 x 800 of hoger
Dvd-station of verbinding met een LAN-netwerk (bij installatie via een netwerk)
Safari 5 of hoger wordt aanbevolen als webbrowser
Voor het gebruik van bepaalde functies zijn extra items of services nodig:
Voor bepaalde onlinefuncties is een Windows Live ID nodig Voor Microsoft Outlook voor Mac 2011 en voor bepaalde functies is internettoegang nodig (waar kosten aan verbonden kunnen zijn) Voor ondersteuning voor Exchange in Outlook voor Mac 2011 is verbinding nodig met Updatepakket 4 voor Exchange Server 2007 Service Pack 1 of een latere versie Voor cocreatie is Microsoft SharePoint Server 2010 of een Windows Live ID nodig