F-Secure Anti-Virus (3-PC 1 jaar)
F-Secure Anti-Virus (3-PC 1 jaar)

F-Secure Anti-Virus (3-PC 1 jaar)

SKU
460016
Voorraad
Levertijd 1/2 werkdag
Aanbiedingsprijs € 36,95 € 30,54 Bij F-Secure € 39,90
-
+
Productbeschrijving
Voor 3 PC's
Periode 1 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
F-Secure Anti-Virus (3-PC 1 jaar)
U hebt een verbeterde detectie- en beschermingstechnologie nodig om uw computer te beschermen tegen moderne en complexe bedreigingen. F-Secure Anti-Virus biedt bescherming tegen virussen, spyware, geïnfecteerde e-mailbijlagen en andere malware. Door automatische updates en realtime reactie wordt de snelste bescherming tegen alle nieuwe dreigingen gegarandeerd. F-Secure Anti-Virus is gemakkelijk te installeren en vertraagt uw computer niet.
Virusbescherming
Automatische updates
Malware verwijderen
Veilig gebruik

Licentie
Deze licentie is voor 3 PC voor 1 jaar. Deze kan worden gebruikt voor een nieuw abonnement, en voor het verlengen van een lopend abonnement. Gedurende de abonnementsperiode heeft u altijd recht op de nieuwste versie van de software.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Talen
Tijdens de installatie kunt u kiezen voor alle talen die door de fabrikant worden aangeboden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Nederlands en Engels.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant. Zie F-Secure's website.

Systeemvereisten

Platformen: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 (SP1)
Processor: Intel Pentium 4 of vergelijkbaar
Geheugenvereisten: 1 GB of meer
Schijfruimte: 800 MB vrije ruimte op de vaste schijf
Internetverbinding om uw abonnement te valideren en updates te ontvangen. Het systeem moet voldoen aan de minimumsysteemvereisten voor Windows zoals aangegeven door Microsoft.