Claris FileMaker Pro 19 - Onderwijs/Non-Profit licentie (zie voorwaarden)
Claris FileMaker Pro 19 - Onderwijs/Non-Profit licentie (zie voorwaarden)

Claris FileMaker Pro 19 - Onderwijs/Non-Profit licentie (zie voorwaarden)

SKU
FM190703LL
Levertijd NIET MEER LEVERBAAR
€ 458,59 € 379,00
NIET MEER LEVERBAAR
Productbeschrijving
Leverwijze Veilge download op Filemaker.com
Systeem Mac, Windows
Voor 1 apparaat
Periode Ongelimiteerd
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
*Onderwijs / Non-Profit
Om in aanmerking te komen voor de speciale non-profit-/onderwijsprijzen moet u (1) als student ingeschreven zijn en over een geldig inschrijvingsbewijs beschikken, (2) in de hoedanigheid van leerkracht, docent of beheerder aan een onderwijsinstelling actief zijn, en het Product nodig hebben voor persoonlijk gebruik, voor uw lessen, voor onderzoek of voor het beheer van de onderwijsinstelling, of (3) lid zijn van een non-profitorganisatie en het Product nodig hebben voor gebruik in uw non-profitorganisatie. Claris heeft het recht om u op elk ogenblik een bewijs te vragen dat u recht hebt op de aankoop in overeenkomst met deze bepaling. Claris behoudt zich het recht voor om naar eigen absoluut oordeel uw licentie te blokkeren indien Claris vaststelt dat u geen student, leerkracht, docent of lid van een non-profitorganisatie bent en/of dat u het Product niet nodig hebt voor uw eigen gebruik bij het lesgeven, bij onderzoek of bij non-profitorganisatiedoeleinden.Alle betalingen die u hebt gedaan, zullen NIET worden terugbetaald. De hiervoor vermelde bepalingen en voorwaarden vormen een aanvulling van de algemene bepalingen en voorwaarden van de winkel.

Opmerking: non-profit-/onderwijsprogramma's en -prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Claris FileMaker Pro
Bedrijfsprobleem? Met FileMaker is de oplossing binnen handbereik.
FileMaker Pro bevat ingebouwde sjablonen om uw creativiteit een extra boost te geven. Daarnaast kunt u op Marketplace een gevarieerd aanbod van sjablonen, tools, apps en trainingsmateriaal vinden. Om u wat extra inspiratie te geven, volgen hier wat voorbeelden over wat u kunt doen met FileMaker Pro:
Marketing
Verkoop
Financiën
Klantenondersteuning
Bedrijfsvoering

Licentie
U ontvangt een licentie voor onbepaalde tijd (voor altijd). U betaalt eenmalig, zonder bijkomende abonnementskosten. U kunt het programma later overzetten naar een nieuwe computer, na bijvoorbeelde de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Levering
Na het voltooien en betalen van uw bestelling, ontvangt u uw licentie en instructies per e-mail. Dit duurt normaal gesproken niet langer dan één werkdag.

Taal
Dit product kan worden geïnstalleerd in alle door de fabrikant aangeboden talen (Nederlands, Portugees, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Noors, Portugees, Zweeds, Spaans, Chinees). U kiest de taal tijdens de installatie.

Support
De support bij dit artikel wordt verzorgd door de fabrikant, Claris. Hulp en contactmogeglijkheden vindt u op hun website .

SYSTEEMVEREISTEN

Mac
  • macOS Catalina 10.15
  • macOS Mojave 10.14
Windows
  • Windows 8.1 Standaard en Pro editie (Alleen 64-bits)
  • Windows 10 Enterprise en Pro editie (Alleen 64-bits)