Bullguard AntiVirus (1 PC - 1 jaar)
Bullguard AntiVirus (1 PC - 1 jaar)

Bullguard AntiVirus (1 PC - 1 jaar)

SKU
BAV1Y1PC
Levertijd NIET MEER LEVERBAAR
Aanbiedingsprijs € 12,95 € 10,70 Bij BullGuard € 29,95
NIET MEER LEVERBAAR
Productbeschrijving
Voor 1 Windows computer
Periode 1 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
BullGuard Anti Virus
Consistent hoge prestaties bij het blokkeren van malware-infecties op je systeem. Volgens onafhankelijke laboratoria is BullGuard Antivirus de beste software die er is. Het geheim? We hebben traditionele detectie op basis van handtekeningen gecombineerd met baanbrekende gedragsdetectie. Je profiteert kortweg van een verdediging die bestaat uit meerdere lagen en die alle bekende en onbekende virussen stopt voordat ze je computer kunnen infecteren.

Licentie
Deze licentie is voor 1 Windows computer voor 1 jaar. Deze kan gebruikt voor een nieuwe abonnement, en voor het verlengen van een lopend abonnement. Gedurende de abonnementsperiode heeft u altijd recht op de nieuwste versie van de software.

Taal
Dit product kan worden geïnstalleerd in alle door de fabrikant aangeboden talen (Nederlands, Portugees, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Noors, Portugees, Zweeds, Spaans, Chinees). U kiest de taal tijdens de installatie.

Support
De support bij dit artikel wordt verzorgd door de fabrikant, BullGuard. Hulp en contactmogeglijkheden vindt u op hun website: www.bullguard.com/support .

System Requirements

Besturingssysteem
• Windows® 10 (32-bit and 64-bit)
• Windows® 8, 8.1 (32-bit and 64-bit)
• Windows® 7 (32-bit and 64-bit)
• Windows® Vista (32-bit and 64-bit)

Technische eisen
• Geheugen: 1 GB RAM-geheugen
• Hardeschijfruimte: 850 MB
• Internetverbinding: Minimaal een inbelverbinding