banner
Handleiding Microsoft 365 Personal

Activeren / verlengen
1. Ga naar office.com/setup en log in met uw Microsoft-account of maak een account aan
2. Voer uw licentiecode in, kies uw land en taal en klik op volgende
Let op! Standaard zal Microsoft aanvinken dat u automatisch gaat verlengen. Dat is erg duur en kunt u beter uitzetten, zie kader.
3. Klik op 'Volgende'
4. Klik onder 'Stap 3: Office downloaden' nogmaals op 'Volgende'. De software wordt dan nog niet gedownload, u wordt slechts doorgeleid naar de downloadpagina.
5. Uw licentie is geactiveerd.
Als u wilde verlengen bent u nu klaar. Als u uitlogt en opnieuw inlogt op office.com/myaccount zult u zien dat de einddatum van uw abonnement een jaar is opgeschoven.

Downloaden / installeren
Als u uw abonnement verlengt hoeft u de software niet opnieuw te downloaden.
  • 1. Bij een nieuwe installatie van Office kunt u het beste eerst oudere versies volledig verwijderen. Informatie hierover vindt u hier.
  • 2. Ga naar office.com/myaccount, klik op de oranje knop "Installeren" en volg de aanwijzingen.
  • 3. Op tablets en telefoons kunt u eerst de afzonderlijke apps (Word, Excel etc.) downloaden. Vervolgens kunt u in de apps inloggen met het Office-account waaraan u de licentiecode heeft gekoppeld. Meer informatie vindt u hier.

Ondersteuning
Op deze pagina staan oplossingen voor problemen die zich eventueel tijdens de installatie kunnen voordoen.
Voor hulp bij de installatie en verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met de supportafdeling van Microsoft:
support.microsoft.com/
Microsoft Support Nederland: 020-5001500
Microsoft Support België: 02/503 31 13

Beheer en overzicht van uw abonnement, software (opnieuw) downloaden
Voor het beheer van uw account en voor nieuwe installaties (voor bijv. Office 365 Home) gaat u naar office.com/myaccount
U ziet hier een overzicht van uw producten. Als u een abonnement heeft kunt u hier de einddatum van uw abonnement vinden.


Voorkom te veel betalen, stop automatisch verlengen
Het abonnement dat u bij Nandu Software heeft gekocht wordt door ons niet automatisch verlengd. Microsoft zal echter proberen om u wel automatisch te laten verlengen via hen, maar dan wel voor de maximale prijs! Waarschijnlijk bieden zij een maand gratis aan, maar omdat de prijs erg hoog ligt (€69,00 voor Personal, €99,00 voor Home) bent u nog steeds een stuk duurder uit!

Controleer of u automatisch verlengt:
Ga naar office.com/myaccount en kijk onder 'Account beheren'. Staat er 'Abonnement verloopt op' en een datum? Dan heeft u automatisch verlengen niet aanstaan. Staat er 'Jaarlijks automatisch verlengen' en een datum? Dan wordt uw abonnement automatisch verlengd voor de hoge Microsoft-prijs. U kunt het volgende doen:
Ga naar de abonnementspagina en klik op 'automatisch vernieuwen uitschakelen'. U ziet een bevestiging als het uitschakelen is geslaagd. U kunt dit ook controleren door even uit- en opnieuw in te loggen.

Goedkoop verlengen:
Als u goedkoop wilt verlengen bestelt u gewoon een nieuw jaarabonnement bij Nandu Software! Dan betaalt u het minste en zit u nergens aan vast! Ga naar nandusoftware.eu/365