Bestellen en betalen uitleg

Bestelproces

Als u het product van uw keuze heeft kunnen vinden klikt u op de betreffende pagina op 'Bestellen'. U wordt vervolgens doorgestuurd naar ons kassasysteem.
Hier vult u uw gegevens in (controleer uw emailadres!) en kiest u de gewenste betaalmethode. Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de Extra Voorwaarden Digitale Levering. Als u klikt op 'Plaats uw bestelling' wordt u doorgeleid naar het beveiligde betaalsysteem van Icepay.


Veilig betalen

IcePay is een Payment Service Provider (PSP) en is gespcialiseerd is het afhandelen van online betalingen. Icepay heeft een vergunning van De Nederlandse Bank en voldoet aan de hoogtse veiligheidseisen. Met een 'gewoon' account kunt afrekenen met iDeal, Bancontact of overschrijving (dat heeft een langere verwerkingstijd). Als u uw account omzet naar een Bedrijfsaccount kunt u ook afrekenen met Creditcard en Sofort.

iDeal     Bancontact Mister Cash     VISA     MasterCard     Overschrijving


Levering

Nandu Software levert uw product per email of in uw account op onze website. U ontvangt van ons uw persoonlijke en unieke licentiecode en download- en installatie-instructies.

Microsoft Office producten U registreert uw licentie op www.office.com, dat is de officiële pagina van fabrikant Microsoft. Na het registreren kunt u direct de aangekochte software downloaden en installeren. Heeft u hier weinig ervaring mee? Geen probleem, wij voorzien u van duidelijke stap voor stap instructies. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Levertijd: 1 minuut
Één minuut beteknt bij Nandu Software ook echt één minuut, of eigenlijk: één seconde. Als er bij een product een levertijd staat van "1 minuut" betekent dit dat het direct automatisch wordt geleverd. Ook 's nachts en in het weekend.

Levertijd: 1-12 uur
Voor het bestellen van sommige producten hebben wij uw gegevens nodig, bijvoorbeeld uw mailadres en sommige producten hebben wij niet standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij nadat u de bestelling geplaatst heeft doorbestellen bij de fabrikant. Tijdens kantooruren worden deze producten meestal binnen een uur geleverd, 's avonds en in het weekend kan het langer duren.

Levertijd: 1 werkdag
Helaas is niet iedereen zo snel als Nandu Software en zijn wij soms afhankelijk van de fabrikant. Wij kunnen uw product helaas pas leveren als wij het hebben ontvangen van de hen. Gelukkig leveren de meeste fabrikanten binnen één werkdag.


Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post of het contactformulier. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Nandu Software bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).


Retouren en herroepingsrecht

Digitaal geleverde (download) software (licentie) kan helaas niet geretourneerd worden. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor het downloaden van films en muziek. Deze regels zijn opgesteld omdat wij niet kunnen controleren of de geleverde licentie reeds gebruikt is, of dat deze nog gebruikt gaat worden.

In onze Algemene Voorwaarden vindt u dit in artikel 10, lid 13 sub b. Deze Algemene Voorwaarden, opgesteld door Stichting Webshop Keurmerk, zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met artikel 46D van de Wet Koop of Afstand.

Het is op onze website niet mogelijk een bestelling te plaatsen zonder akkoord te gaan met deze uitzondering op het herroepingsrecht.

In enkele gevallen kunnen wij een uitzondering maken. U kunt contact opnemen om te controlren of uw licentie daarvoor in aanmerking komt.