iDEAL Bancontact PayPal VISA MasterCard      Direct Downloaden - Geen Verzendkosten

WordPerfect Office Standaard CorelSure 2-jaar Upgrade bescherming

Voorraad
Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans

Normale prijs: € 139,00

Bij ons: Excl. BTW: € 106,61 Incl. BTW: € 129,00

Productbeschrijving

Details

WordPerfect Office Standaard CorelSure 2-jaar Upgrade bescherming
Wanneer u dit abonnement aanschaft beschikt u over een upgrade bescherming waardoor u verzekert bent van alle nieuwe updates in de komende 2 jaar. U zult naast u abonnementskosten geen andere kosten meer hebben.

NIEUW Corel® WordPerfect® Office X9 Standard Editie is de vertrouwde oplossing voor het maken van indrukwekkende documenten, presentaties, spreadsheets en meer. Met de ingebouwde PDF-functionaliteit, verbeterde Reveal-codes en eBook-publicaties vindt u alle ondersteuning en functies die u sneller en slimmer wilt gebruiken, en de samenwerking wordt eenvoudig gemaakt met ondersteuning voor meer dan 60 bestandstypen. Door de gebruiker voorgestelde verbeteringen stroomlijnen uw belangrijkste workflowvereisten, waardoor het eenvoudig en intuïtief is om de tools te ontdekken die u helpen succesvol te zijn in elke kantooromgeving.
Eenvoudig documenten maken
Ingebouwde PDF-formulieren
Flexibele eBook-publicaties
Uitgebreide compatibiliteit, inclusief Microsoft

Licentie
Gebruikers van CorelDRAW kunnen de software op maximaal twee apparaten op één adres installeren; u kunt deze software slechts op één apparaat tegelijkertijd gebruiken. OEM-, academische en niet-wederverkoopversies komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, Corel. Zie Corel's website.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans