WordPerfect Office X9 – Standaard Editie Upgrade

Voorraad
Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans

Normale prijs: € 159,00

Bij ons: Excl. BTW: € 119,83 Incl. BTW: € 145,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Als u de upgradeversie wilt aanschaffen, moet u een eerdere gelicentieerde versie van WordPerfect Office bezitten. Houd er rekening mee dat bij de upgrade Academic, Home & Student-, OEM- en Not For Resale-versies (NFR) zijn uitgesloten.

WordPerfect Office X9 – Standard Editie Upgrade
NIEUW Corel® WordPerfect® Office X9 Standard Editie is de vertrouwde oplossing voor het maken van indrukwekkende documenten, presentaties, spreadsheets en meer. Met de ingebouwde PDF-functionaliteit, verbeterde Reveal-codes en eBook-publicaties vindt u alle ondersteuning en functies die u sneller en slimmer wilt gebruiken, en de samenwerking wordt eenvoudig gemaakt met ondersteuning voor meer dan 60 bestandstypen. Door de gebruiker voorgestelde verbeteringen stroomlijnen uw belangrijkste workflowvereisten, waardoor het eenvoudig en intuïtief is om de tools te ontdekken die u helpen succesvol te zijn in elke kantooromgeving.
Eenvoudig documenten maken
Ingebouwde PDF-formulieren
Flexibele eBook-publicaties
Uitgebreide compatibiliteit, inclusief Microsoft

Licentie
Gebruikers van CorelDRAW kunnen de software op maximaal twee apparaten op één adres installeren; u kunt deze software slechts op één apparaat tegelijkertijd gebruiken. OEM-, academische en niet-wederverkoopversies komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Talen
Met uw licentie kan de software in de volgende talen worden geïnstalleerd: Engels en Frans.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, Corel. Zie Corel's website.

SYSTEM REQUIREMENTS
Bekijk de systeemvereisten op Wordperfect's website. Er zijn geen systeemvereisten beschikbaar in het Nederlands.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans