iDEAL Bancontact VISA MasterCard      Snelle levering - Goede service - Lage prijzen

WordPerfect Office Professioneel CorelSure 2-jaar Upgrade bescherming

Voorraad
Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans

Normale prijs: € 239,00

Bij ons: Excl. BTW: € 180,99 Incl. BTW: € 219,00

Productbeschrijving

Details

WordPerfect Office Professioneel CorelSure 2-jaar Upgrade bescherming
Wanneer u dit abonnement aanschaft beschikt u over een upgrade bescherming waardoor u verzekert bent van alle nieuwe updates in de komende 2 jaar. U zult naast u abonnementskosten geen andere kosten meer hebben.

Vertrouw op de vertrouwde kracht van Corel® WordPerfect® Office X9 Professional Edition om indrukwekkende documenten, presentaties, spreadsheets en meer te maken en te leveren. Met de ingebouwde PDF-functionaliteit, verbeterde Reveal Codes, eBook-publicaties en het Paradox databasebeheersysteem beschikt u over alle ondersteuning en hulpmiddelen die u nodig heeft om sneller en slimmer te werken, en wordt de samenwerking eenvoudig gemaakt met ondersteuning voor meer dan 60 bestandstypen. Plus, gebruik de door de gebruiker voorgestelde verbeteringen om uw belangrijkste workflowvereisten te stroomlijnen. Welk type bedrijf u ook beheert - advocatuur, overheid of onderneming - WordPerfect biedt de compatibiliteit, kracht en betaalbaarheid die u nodig heeft om succesvol te zijn in elke kantooromgeving.
Eenvoudig documenten maken
Ingebouwde PDF-formulieren
Flexibele eBook-publicaties
Bestandgebaseerd Paradox-databasebeheersysteem

Licentie
Gebruikers van CorelDRAW kunnen de software op maximaal twee apparaten op één adres installeren; u kunt deze software slechts op één apparaat tegelijkertijd gebruiken. OEM-, academische en niet-wederverkoopversies komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, Corel. Zie Corel's website.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans