Kofax Power PDF Standaard Versie 3 (voorheen Nuance)

Voorraad
Levertijd 1 minuut
Licentie Nieuwe licentie
Voor 1 PC
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans, Nederlands

Excl. BTW: € 90,08 Incl. BTW: € 109,00

Productbeschrijving

Details

Power PDF Standaard versie 3
Nuance Power PDF Standaard is een superieure PDF-oplossing voor veeleisende gebruikers met alle gewenste opties om eenvoudig en nauwkeurig met PDF-bestanden te werken.

U kunt documenten maken, bewerken en samenstellen in de nieuwe standaardindeling PDF 2.0 en beschikt ook over functies voor zoeken, bewerken en delen in uw favoriete cloud-service.

Als PDF-oplossing van de volgende generatie ondersteunt Power PDF Windows® 10-apparaten met touchtechnologie. U kunt dus zowel onderweg als op uw werkplek productief aan de slag.

Nuance Power PDF Standard is een superieure PDF-oplossing voor thuisgebruikers en kleine bedrijven met ongeëvenaard gebruiksgemak en optimale nauwkeurigheid voor een verbazingwekkende prijs. In tegenstelling tot andere PDF-programma's hoeft u geen enkele concessie te doen.

Licentie
U koopt een licentie voor dit programma voor één Windows computer voor onbepaalde tijd (voor altijd). U betaalt eenmalig en kunt het zonder verdere abonnementskosten altijd blijven gebruiken. U kunt het programma later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van uw nieuwe computer.

Talen
U kunt tijdens het installeren kiezen uit Nederlands, Engels, Duits of Frans.

Systeemvereisten
- Computer met een Intel® Pentium® 4-processor, of een nieuwere of gelijkwaardige processor
- Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10 (32- en 64-bits) Windows 8.1; 32-bits of 64-bits Edition Windows 7; 32-bits of 64-bits Edition met Service Pack 1 Windows Server 2008 R2, 2012 R2 (Citrix, Active Directory, Remote Desktop Services)
- 512 MB RAM, 1 GB aanbevolen.
- 700 MB ruimte op de vaste schijf voor programmabestanden, plus 50 MB werkruimte tijdens de installatie.
- Toegang tot internet voor productregistratie en -activering, Help voor het product, Dragon Notes en online programma-updates
- Microsoft .NET Framework 4.5. Als dit programma niet wordt aangetroffen, wordt het tegelijk met het product geïnstalleerd.
Opmerking: Het programma werkt beter en sneller als de processor, het geheugen en de beschikbare schijfruimte de minimale eisen overtreffen. Dit geldt vooral bij het converteren van zeer grote PDF-bestanden in kleur. Hyperthread-systemen en systemen met meerdere processors zorgen voor nog betere prestaties.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 1 minuut
Licentie Nieuwe licentie
Voor 1 PC
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans, Nederlands