iDEAL Bancontact PayPal VISA MasterCard      Direct Downloaden - Geen Verzendkosten

Nuance Power PDF Advanced Versie 2

Levertijd Op aanvraag
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans, Nederlands
Meer informatie Nuance

Excl. BTW: € 139,67 Incl. BTW: € 169,00

Productbeschrijving

Details

Nuance Power PDF Advanced versie 2
Met Power PDF Advanced beschikken bedrijven over alle gewenste opties voor PDF-documenten en ingewikkelde workflows. In Power PDF Advanced versie 2 zijn de functies voor het maken, converteren, samenstellen, ondertekenen en invullen van formulieren nog beter. Gebruikers kunnen meer doen, teams kunnen optimaal functioneren en het IT-team kan alle aandacht richten op de kerntaken van het bedrijf

Beschikbare talen
U kunt tijdens het installeren kiezen uit Nederlands, Engels, Duits of Frans.

Levering
Zodra uw bestelling volledig is afgerond en wij uw betaling hebben ontvangen ontvangt u van ons binnen 1 minuut uw persoonlijke activatiecode en downloadinstructies, zodat u direct aan de slag kunt!

Licentie
U koopt een licentie voor dit programma voor één Windows computer voor onbepaalde tijd (voor altijd). U betaalt eenmalig en kunt het zonder verdere abonnementskosten altijd blijven gebruiken. U kunt het programma later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van uw nieuwe computer.

Systeemvereisten
• Computer met een Intel Pentium 4-processor, of een nieuwere of gelijkwaardige processor
• Ondersteunde besturingssystemen:
- Windows 10 (32- en 64-bits)
- Windows 8.1; 32-bits of 64-bits Edition
- Windows 8; 32-bits of 64-bits Edition
- Windows 7; 32-bits of 64-bits Edition met Service Pack 1
• 512 MB RAM, 1 GB aanbevolen
• 700 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor programmabestanden; aanvullende ruimte vereist voor tijdelijke installatiebestanden en extra talen voor de gebruikersinterface
• Geluidskaart (optioneel) voor de meegeleverde tekst-naarspraakengine en een ruisarme headset-microfoon voor Dragon Notes
• Toegang tot internet voor productregistratie en -activering, Dragon-notities en online programma-updates
• Microsoft .NET Framework 4.0. Als dit programma niet wordt aangetroffen, wordt het tegelijk met het product geïnstalleerd.
Opmerking: Het programma werkt nog beter en sneller als de computer is voorzien van een snellere processor, meer geheugen en meer beschikbare schijfruimte dan minimaal is vereist.
Nuance biedt technische ondersteuning via telefoon en e-mail. Bezoek netherlands.nuance.com/support voor informatie over ons ondersteuningsbeleid.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd Op aanvraag
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans, Nederlands
Meer informatie Nuance