Kofax Power PDF Advanced Versie 3 (voorheen Nuance)

Levertijd NIET MEER LEVERBAAR

Excl. BTW: € 8.263,64 Incl. BTW: € 9.999,00

Productbeschrijving

Details

Nuance Power PDF Advanced versie 3
Met Nuance Power PDF Advanced, van een leverancier die koploper is op het gebied van oplossingen voor beveiligde documentworkflows, beschikken veeleisende gebruikers over alle gewenste opties om eenvoudig en nauwkeurig met PDF-bestanden te werken.

U kunt documenten maken, bewerken en samenstellen in de nieuwe standaardindeling PDF 2.0. Bovendien kunt u documenten digitaal ondertekenen en delen met de geïntegreerde DocuSign®-functie, de meest vertrouwde eSignature-service. Werk in realtime samen met collega's, zodat het in één keer goed gaat.

Als superieure PDF-oplossing biedt Nuance Power PDF ongeëvenaard gebruiksgemak en optimale nauwkeurigheid. In tegenstelling tot andere PDF-programma's hoeft u geen enkele concessie te doen.

Licentie
U koopt een licentie voor dit programma voor één Windows computer voor onbepaalde tijd (voor altijd). U betaalt eenmalig en kunt het zonder verdere abonnementskosten altijd blijven gebruiken. U kunt het programma later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van uw nieuwe computer.

Levering
Zodra uw bestelling volledig is afgerond en wij uw betaling hebben ontvangen is de software en uw licentie direct onder in uw account op deze website. Ga hiervoor naar 'Mijn Bestellingen'. U kunt de software meteen downloaden en installeren.

Talen
U kunt tijdens het installeren kiezen uit Nederlands, Engels, Duits of Frans.

Systeemvereisten
- Computer met een Intel® Pentium® 4-processor, of een nieuwere of gelijkwaardige processor
- Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10 (32- en 64-bits) Windows 8.1; 32-bits of 64-bits Edition Windows 7; 32-bits of 64-bits Edition met Service Pack 1 Windows Server 2008 R2, 2012 R2 (Citrix, Active Directory, Remote Desktop Services)
- 512 MB RAM, 1 GB aanbevolen.
- 700 MB ruimte op de vaste schijf voor programmabestanden, plus 50 MB werkruimte tijdens de installatie.
- Toegang tot internet voor productregistratie en -activering, Help voor het product, Dragon Notes en online programma-updates
- Microsoft .NET Framework 4.5. Als dit programma niet wordt aangetroffen, wordt het tegelijk met het product geïnstalleerd.
Opmerking: Het programma werkt beter en sneller als de processor, het geheugen en de beschikbare schijfruimte de minimale eisen overtreffen. Dit geldt vooral bij het converteren van zeer grote PDF-bestanden in kleur. Hyperthread-systemen en systemen met meerdere processors zorgen voor nog betere prestaties.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd NIET MEER LEVERBAAR