iDEAL Bancontact VISA MasterCard      Snelle levering - Goede service - Lage prijzen

Beste bezoeker,

Nandu Software houdt een beetje vakantie. Een beetje. Tijdens onze vakantie is de telefonische klantenservice gesloten.

Om het voor u makkelijk te houden kunt u wel gewoon bestellingen plaatsen via de website, en licenties die op voorraad zijn worden ook gewoon automatisch geleverd. Emails die u aan ons stuurt zullen ook gewoon beantwoord worden, maar dat kan soms iets langer duren dan u van ons gewend bent. Na onze vakantie gaat de telefoon weer aan en staan we u weer graag te woord!

Vriendelijke groet,

Nandu Software
McAfee banner

Merkenoverzicht


Nandu Software kan veel meer leveren dan er op dit moment op deze website wordt aangeboden. Van sommige producten zijn te veel varianten om het goed weer te geven, naar andere producten is bij ons weinig vraag, en sommige producten zijn we gewoon niet aan toe gekomen. Op deze pagina proberen we u een beeld te geven van de veelzijdigheid van ons aanbod.

Bent u op zoek naar een artikel van één van deze merken? Of juist naar een merk dat niet genoemd wordt? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij kunnen vrijwel alle reguliere merken leveren, zowel thuisgebruik, zelfstandigen, MKB en grootzakelijk. Mail: info@nandusoftware.eu, tel. (+31) 085-4019217 (NL) en (+32) 02-8086676 (BE).

ABBYY Acdsee Acronis Adobe Avast AVG Avira Bitdefender Bullguard Corel ESET F-Secure FileMaker G Data Kaspersky Magix McAfee Microsoft Norton Nuance Office Panda Parallels Pinnacle SketchUp Techsmith Trend Micro TurboCAD Winrar Winzip