iDEAL Bancontact VISA MasterCard      Snelle levering - Goede service - Lage prijzen

CorelDRAW Technical Suite 2018 Upgrade

Voorraad
Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans

Normale prijs: € 479,00

Bij ons: Excl. BTW: € 362,81 Incl. BTW: € 439,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Als u de upgradeversie wilt kopen, moet u eigenaar zijn van een versie van CorelDRAW Technical Suite, CorelDRAW Technical Pack of Corel DESIGNER Technical Suite met licentie. Producten die niet voor een upgrade in aanmerking komen zijn de volgende: educatieve versies, OEM-versies en NFR-versies (Not For Resale of niet voor wederverkoop bestemde versies).

CorelDRAW Technical Suite 2018 Upgrade
Profiteer van de veelzijdige productietools in CorelDRAW® Technical Suite 2018, waarmee u gedetailleerde assemblage-instructies, complexe gebruikershandleidingen en veelzijdige documentatie, en meer, kunt maken. Bereik een ongeëvenaarde productiviteit met nieuwe, hoogwaardige functies waarmee u sneller en doelmatiger werkt, en profiteer van volledige ondersteuning van alle technische normen voor het publiceren, delen of afdrukken met deze uiterst uitgebreide software voor technisch illustreren en tekenen.
Uitgebreide suite met professionele toepassingen
Grafisch prachtig ogend en technisch nauwkeurig
Speciale tools voor illustratie en ontwerp
In de branche toonaangevende compatibiliteit

Upgrade bescherming
Vanaf de volgende versie van CorelDRAW Technical Suite wijzigt Corel de aankoopopties. Voor eigenaars met een permanente licentie zijn upgrades alleen nog maar beschikbaar als ze het CorelDRAW Upgradebeschermingsprogramma kopen, wat een garantie op aanzienlijke besparingen betekent vergeleken met het bedrag van de upgradeprijs dat u jaarlijks zou moeten betalen.

Licentie
Gebruikers van CorelDRAW kunnen de software op maximaal twee apparaten op één adres installeren; u kunt deze software slechts op één apparaat tegelijkertijd gebruiken. OEM-, academische en niet-wederverkoopversies komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Talen
Met uw licentie kan de software in de volgende talen worden geïnstalleerd: Engels, Duits en Frans.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, Corel. Zie Corel's website.

SYSTEM REQUIREMENTS
Bekijk de systeemvereisten op Corel's website

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans