iDEAL Bancontact PayPal VISA MasterCard      Direct Downloaden - Geen Verzendkosten

CorelDRAW Graphics Suite 2018 Business Upgrade

Voorraad
Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Spaans

Normale prijs: € 349,00

Bij ons: Excl. BTW: € 276,86 Incl. BTW: € 335,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Als u de upgradeversie van dit product wilt kopen, moet u beschikken over een versie van CorelDRAW Graphics Suite met licentie. Producten die niet voor een upgrade in aanmerking komen zijn de volgende: educatieve versies, Home & Student Suite voor Thuisgebruik en Studenten, OEM-versies en NFR-versies (Not For Resale of niet voor wederverkoop bestemde versies).

CorelDRAW Graphics Suite 2018 Business upgrade
CorelDRAW® Graphics Suite 2018 is een toonaangevende grafisch-ontwerpsuite die wordt gebruikt door miljoenen professionals, eigenaars van kleine bedrijven en enthousiaste amateurontwerpers overal ter wereld. De suite biedt een naadloze ontwerpervaring voor afbeeldingen, lay-outs, illustratie, fotobewerking, overtrekken, webgraphics, afdrukprojecten, kunst, typografie en meer. Ontwerp vol vertrouwen en behaal prachtige resultaten.
Nieuwe geavanceerde modus Symmetrie
Nieuwe creatieve effecten met het Blokschaduwgereedschap
Nieuwe snelle en directe publicatiefunctie voor WordPress
Nieuwe geïntegreerde functies: Impactfunctie, PhotoCocktail en meer

Upgrade bescherming
Vanaf de volgende versie van CorelDRAW Graphics Suite wijzigt Corel de aankoopopties. Voor eigenaars met een permanente licentie zijn upgrades alleen nog maar beschikbaar als ze het CorelDRAW Upgradebeschermingsprogramma kopen, wat een garantie op aanzienlijke besparingen betekent vergeleken met het bedrag van de upgradeprijs dat u jaarlijks zou moeten betalen.

Licentie
Gebruikers van CorelDRAW kunnen de software op maximaal twee apparaten op één adres installeren; u kunt deze software slechts op één apparaat tegelijkertijd gebruiken. OEM-, academische en niet-wederverkoopversies komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Talen
Met uw licentie kan de software in de volgende talen worden geïnstalleerd: Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans, Portugees, Russisch, Tsjechisch en Pools.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, Corel. Zie Corel's website.

SYSTEM REQUIREMENTS
Bekijk de systeemvereisten op Corel's website

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Spaans