iDEAL Bancontact VISA MasterCard      Snelle levering - Goede service - Lage prijzen

CorelCAD 2018

Voorraad
Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees (Bra), Spaans, Turks

Normale prijs: € 829,00

Bij ons: Excl. BTW: € 643,80 Incl. BTW: € 779,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

CorelCAD 2018
Verbeter uw expertise op het gebied van visuele communicatie met de precisie van de superieure tools voor het tekenen in 2D en het ontwerpen in 3D die u in CorelCAD™ 2018 krijgt. Dit is de intelligente en betaalbare oplossing voor het tekenen van de gedetailleerde onderdelen die nodig zijn in technisch ontwerp. Dankzij de ondersteuning van native .DWG-bestanden en optimalisatie voor Windows en macOS, kunt u op het platform van uw keuze profiteren van deze CAD-software (Computer Aided Design), die verhoogde productiviteit en verbeterde prestaties biedt. CorelCAD 2018 biedt flexibele opties voor uitbreidingen voor nieuwe gebruikers én bestaande klanten, zodat u elke workflow aankunt.
Professionele gereedschappen voor tekenen in 2D en ontwerpen in 3D
Bestanden zijn compatibel met alle industriestandaarden, zoals .DWG, .STL, .PDF en .CDR*
Efficiënt samenwerken aan en delen van projecten
Optionele automatisering en aanpassing
*De lintinterface, tekentabbladen, importeren en exporteren naar de bestandsindeling voor CorelDRAW (CDR) en Corel DESIGNER (DES) en Microsoft VSTA zijn alleen beschikbaar in CorelCAD 2018 voor Windows.

Licentie
Gebruikers van CorelDRAW kunnen de software op maximaal twee apparaten op één adres installeren; u kunt deze software slechts op één apparaat tegelijkertijd gebruiken. OEM-, academische en niet-wederverkoopversies komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Talen
Met uw licentie kan de software in de volgende talen worden geïnstalleerd: Engels, Duits, Frans, Portugees, Tsjechisch, Spaans, Italiaans, Pools, Russisch en Turks

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, Corel. Zie Corel's website.

SYSTEM REQUIREMENTS
Bekijk de systeemvereisten op Corel's website

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3-7 werkdagen
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees (Bra), Spaans, Turks