Corel PaintShop Pro 2019 Upgrade
Corel PaintShop Pro 2019 Upgrade Corel PaintShop Pro 2019 Upgrade

Corel PaintShop Pro 2019 Upgrade

SKU
LCPSP2019MLUG0
Voorraad
Levertijd 3-7 werkdagen
€ 49,99 € 41,31
-
+
Productbeschrijving
Voor 2 computers
Periode Ongelimiteerd
Taal Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
Als u de upgradeversie wilt aanschaffen, moet u een eerdere gelicentieerde versie van Corel® PaintShop bezitten. Houd er rekening mee dat bij de upgrade Academic, Home & Student-, OEM- en Not For Resale-versies (NFR) zijn uitgesloten.

PaintShop Pro 2019 Upgrade
Ervaar hoe het is om te werken met een professioneel fotobewerkingsprogramma dat is ontworpen door de enthousiaste hobbyisten die het gebruiken. PaintShop® Pro 2019 is het betaalbare alternatief voor Photoshop dat de gebruiker centraal stelt en waarvoor elke nieuwe functie is gebaseerd op de ideeën van gebruikers. Maak prachtige composities en creëer projecten met grote impact, met een complete set professionele tools voor beeldbewerking. De nieuwste versie biedt een sneller en robuuster PaintShop Pro dat makkelijker is te gebruiken en dat creatiever is dan ooit.
NIEUW Creatieve voorinstellingen op basis van kunstmatige intelligentie
NIEUW 360°-foto's bewerken
VERBETERD Prestaties, stabiliteit en functies
VERBETERD Gebruikerservaring en gebruiksgemak

Licentie
Gebruikers van Paintshop Pro kunnen de software op maximaal twee apparaten op één adres installeren; u kunt deze software slechts op één apparaat tegelijkertijd gebruiken. OEM-, academische en niet-wederverkoopversies komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Languages
Met uw licentie kan de software in de volgende talen worden geïnstalleerd: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans en Spaans.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, Corel. Zie Corel's website.

SYSTEM REQUIREMENTS
Bekijk de systeemvereisten op Paintshop's website.