Bullguard Premium Protection (10 devices - 2 jaar)
Bullguard Premium Protection (10 devices - 2 jaar)

Bullguard Premium Protection (10 devices - 2 jaar)

SKU
BPP2Y10DEV
Voorraad
Levertijd 1 seconde
Aanbiedingsprijs € 99,95 € 82,60 Normale prijs € 143,95
-
+
Productbeschrijving
Voor 10 apparaten
Periode 2 jaar
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
BullGuard Premium Protection
Sluit de deur voor alle malware en andere online dreigingen. De Antivirus-module van BullGuard Premium Protection maakt het de perfecte verdediging tegen de vloedgolf aan malware die pc's, laptops, Macs en Android-apparaten moeten weerstaan. Hij beschermt tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, adware, scareware en andere kwaadaardige programma's, zodat je altijd beschermd bent. Hij houdt ook ransomware tegen, zodat jij niet een van de vele slachtoffers van cyberblackmail wordt.

Licentie
Deze licentie is voor 10 apparaten voor 2 jaar. Deze kan gebruikt voor een nieuwe abonnement, en voor het verlengen van een lopend abonnement. Gedurende de abonnementsperiode heeft u altijd recht op de nieuwste versie van de software.

Levering
Zodra uw bestelling volledig is afgerond en wij uw betaling hebben ontvangen ontvangt u van ons binnen 1 minuut uw persoonlijke activatiecode(s) en downloadinstructies, zodat u direct aan de slag kunt!

Taal
Dit product kan worden geïnstalleerd in alle door de fabrikant aangeboden talen (Nederlands, Portugees, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Noors, Portugees, Zweeds, Spaans, Chinees). U kiest de taal tijdens de installatie.

Support
De support bij dit artikel wordt verzorgd door de fabrikant, BullGuard. Hulp en contactmogeglijkheden vindt u op hun website: www.bullguard.com/support .

System Requirements

Besturingssystemen
• Windows® 10, 8, 7, Vista
• Mac OS X 10.11 of recenter
• Tablets en telefoons met Android: Android 4.0 en recenter

Technische eisen
• Min. 1 GB RAM.
• 850 MB vrije ruimte op de harde schijf.
• Internetverbinding: minimaal een inbelverbinding

De identiteitsbescherming is alleen beschikbaar voor inwoners van de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland en Nederland.