Adobe Acrobat Pro 2020 - alleen voor Studenten en Docenten (zie voorwaarden!)
Adobe Acrobat Pro 2020 - alleen voor Studenten en Docenten (zie voorwaarden!) Adobe Acrobat Pro 2020 - alleen voor Studenten en Docenten (zie voorwaarden!)

Adobe Acrobat Pro 2020 - alleen voor Studenten en Docenten (zie voorwaarden!)

SKU
AAC2020
Voorraad
Levertijd 1 seconde
Vanaf € 129,95 € 107,40 Normale prijs € 149,00
-
+
Productbeschrijving
Periode Ongelimiteerd
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
Alleen voor studenten en docenten aan officieel erkende educatieve instellingen (scholen, universiteiten etc.). Controleer of u in aanmerking komt voor u bestelt!ie https://www.adobe.com/nl/fragments/textandimage/education/edu-ste-eligibility-students.html. Twijfelt u of uw instelling aan de vereisten voldoet, neem dan contact op met Adobe via: Nederland: 020-2013331 / België: 02 7119960. Maximaal één licentie per persoon.

Procedure
U ontvangt van ons een link om het programma te downloaden. U kunt de software 7 dagen gebruiken zonder licentie. In die 7 dagen heeft u de tijd om bij Adobe aan te tonen dat u student/docent bent aan een officieel erkende onderwijsinstelling (zie voorwaarden). Hiervoor dient u bij Adobe in te loggen en een formulier in te vullen (als u nog geen Adobe-account heeft kunt u er één aanmaken). In dit formulier moet u bewijs uploaden en de door ons geleverde voorlopige code in te voeren. Na goedkeuring zult u van Adobe de activatiecode van Adobe ontvangen, zodat u de software ook na 7 dagen kunt blijven gebruiken.Voor meer informatie gaat en een overzicht van de vereisten gaat naar de website van Adobe.

Licentie
U koopt een licentie voor dit programma voor één gebruiker voor twee computers (bijv. een desktop en laptop) voor onbepaalde tijd (voor altijd). U betaalt eenmalig en kunt het zonder verdere abonnementskosten altijd blijven gebruiken. U kunt het programma later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van uw nieuwe computer.

SYSTEEMVEREISTEN
Zie https://helpx.adobe.com/acrobat/system-requirements-acrobat-2020.html