ABBYY Finereader Pro voor Mac
ABBYY Finereader Pro voor Mac ABBYY Finereader Pro voor Mac ABBYY Finereader Pro voor Mac ABBYY Finereader Pro voor Mac

ABBYY Finereader Pro voor Mac

SKU
ABfinMac
Levertijd NIET MEER LEVERBAAR
€ 99,00 € 81,82
NIET MEER LEVERBAAR
Productbeschrijving
Voor 1 Mac
Periode Ongelimiteerd
Taal Alle talen beschikbaar, keuze tijdens de installatie
ABBYY Finereader Pro voor Mac
ABBYY FineReader Pro for MAC is een zeer nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken meertalige OCR (Optical Character Recognition – Optische tekenherkenning) software specifiek ontworpen voor Mac-gebruikers. Gebaseerd op ABBYY’s intelligente documentherkennings-technologieën, FineReader Pro voor Mac converteert snel ingescande papieren documenten, PDF-bestanden en digitale camera beelden in bewerkbare en doorzoekbare formaten met behoud van de originele lay-out en opmaak.

Licentie
U ontvangt een licentie voor onbepaalde tijd (voor altijd) voor één computer. U betaalt eenmalig, zonder bijkomende abonnementskosten. U kunt het programma later overzetten naar een nieuwe computer, na bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Levering
Na het afronden van uw bestelling wordt de licentie besteld. Deze wordt doorgaans binnen enkele uren geleverd. U ontvangt de licentie en bijbehorende instructies per email.

Talen
Met uw licentie kunt u de software in alle talen installeren die worden aangeboden door ABBYY. Voor een overzicht van alle interface en herkenningstalen klik hier.

Support
Met vragen over uw licentie kunt u altijd terecht bij Nandu Software. U kunt ons bereiken per email of telefoon.
De technische support en ondersteuning bij het gebruik van het programma wordt verzorgd door de fabrikant, ABBYY. Zie ABBYY's website. Er is geen support beschikbaar in het Nederlands.

SYSTEM REQUIREMENTS
Bekijk de systeemvereisten op ABBYY's website